Son Moda Şallar Şüşütown

Son Moda Şallar Şüşütown

Şüşütown Şal
Kısa süre önce adını markası olan Şüşütown ile duyuran Şüheda Aydın, 20 yaşında uluslararası finans bölümü 3.sınıf öğrencisi. Ayrıca siyaset biliminde de yan dal yapıyor. Ve bunların dışında başarılı bir girişimci. Kısa süre önce kendi markasını Şüşütown’u kurdu. Tesettür sınırları çerçevesinde modadan yararlanılabilir düşüncesiyle çeşit çeşit, rengarenk şallar tasarlıyor.
Moda bir yeniliktir, yemeğin de modası olur, giysinin de, kitabın da. Moda bir nevi yenilikleri kendine uygun bir şekilde kombin etmektir. İslami moda olunca da yenilikleri İslam’a uygun bir biçimde kombin demek oluyor. Modanın İslam’a aykırı olduğunu düşünmüyorum, bilakis islam sanata ve estetiğe çok önem veriyor.
Serin ve ferah tutan vual şüşütown şalları iç göstermeyecek ebatlarda üretilmiştir. Eni 1, boyu 2 metredir.
Şüşütown şallarının hepsi vual kumaştandır, içlerinde parlak vual çeşitler de var. Yazlık ve serin tutar, ipek gibi sıcak havalarda bunaltmaz. Şalların fiyatı 49,90tl. Bunun içine kargo, kdv ve tüm vergiler dahildir.
Şüşütown 2012 Şal KoleksiyonuŞüşütown 2012 Şal KoleksiyonuŞüşütown Yeni Sezon Şal KoleksiyonuŞüşütown Yeni Sezon Şal KoleksiyonuŞüşütown Yeni Sezon Şal ModelleriŞüşütown Yeni Sezon Şal ModelleriŞal ModelleriŞal ModelleriŞal KoleksiyonuŞal KoleksiyonuTrend şal modelleriTrend şal modellerişüşütown şallarıŞüşütown ŞalllarıŞüşütown siparişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder