Kombin: Pastel renkler

Hanımlar bu hafta sizlere 2012 dünya modası ile uyumlu bir kombin hazırladık!

2012 dünya modasının öne çıkan trendlerinden biri pastel renkler! Bu yıl uçuk pembeleri, uçuk mavileri, su yeşillerini ve uçuk sarıları hem kıyafetlerimizde, hem aksesuarlarımızda hem de makyajımızda dilediğimizce kullanabileceğiz.
Pastel renkler hem stilinde canlı renkler kullanmayı hem de doğal görünümleri tercih edenleri memnun edecek tonları içerisinde barındırıyor. Bu nedenle Modanisa olarak iddia ediyoruz ki, 2012’de her hanım zevkine uyan ve gardırobuna dâhil edebileceği çok moda bir kıyafete sahip olacak!
Bu hafta ilkbahar ve yaz modasına son derece uyan pastel su yeşili renginde tafta bir eteği, uçuk pembe tonlarında yakası fırfırlı bir gömlek ve pudra tonlarında başörtüsü olarak da kullanılabilen bir şal ile kombinliyoruz.
Kombinimize pembe ve gümüş boncuklarla süslü beyaz bir babet ve uçuk pembe tonunda şık bir el çantası ekliyoruz. Hürrem modeli pembe yakut taşlı damla kesim bir çift küpeyi de tasarımımıza dâhil ederek kombinimizi zenginleştiriyoruz.
Son olarak su ve deniz notalarını içeren hafif bir parfüm ile bu hafta seveceğinizi düşünerek hazırladığımız ilkbahar ve yaz mevsimi için pastel renk modasına uygun kombinimize noktayı koyuyoruz.
Kemerli Uzun Tafta Etek : AYBİKE STİL – Modanisa
Yakası Fırfırlı Gömlek : FUSION – Modanisa
İpek Karışımlı Şal : LUMİRE ŞAL – Modanisa
Çanta : AYAKKABI DÜNYASI – Ayakkabı Dünyası
Ayakkabı : AYAKKABI DÜNYASI – Ayakkabı Dünyası
Parfüm : DAVIDOFF COOL WATER WOMAN – Modanisa
Damla Kesim Yakut Hürrem Küpe : TAKI – Modanisa
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler
Kombin: Pastel renkler