Kombin: Bahar dalı

Bu haftaki kombinimizde yemyeşil yapraklara bürünen bahar dallarından ilham alıyoruz!

2012 ilkbahar & yaz modern tesettürlü giyim modasına, içimizi açacak renk tonları hâkim; bunlardan biri de yaprak yeşili! Yeşil hem doğayı ve şifayı hem de huzuru ve maneviyatı temsil eden bir renktir.
Renk terapistleri şifa ya da huzur bulmak isteyenlerin, maneviyatının güçlenmesini inancının kuvvetlenmesini isteyenlerin yeşil tonlu kıyafetler giymelerini ve çevrelerinde yeşil tonun hâkim olduğu objeler ve eşyalar barındırmaları gerektiğini belirtiyorlar.
Biz de hem doğanın uyanışını kutlamak hem de huzurlu bir iç dünyaya sahip olup inancımızı kuvvetli tutmak adına bu haftaki kombinimizde yaprak yeşili modern bir elbiseye yer veriyoruz.
Asimetrik kesimli askılı yeşil bir elbiseyi; yeşil ve beyaz renk kombinasyonundan oluşan zarif bir el çantası ve kum rengi keten ve beyazın hâkim olduğu alçak topuklu sade ve modern bir ayakkabı ile kombinliyoruz.
Kombinimizi kelebek detaylı sedefli bir kolye ve damla kesim zümrüt taşlı bir çift Hürrem küpesi ile zenginleştiriyoruz.
Son olarak üst notalarında gül, leylak, müge, süsen ve kediotu karışımı içeren, alt notalarında ise sandal ağacı, misk, kehribar, vanilya, şeftali ve kayısı notalarını içeren bahar gibi kokan feminen ve tatlı bir parfüm ile kombinimizi noktalıyoruz.
Asimetrik Askılı Elbise : AMY LEE – Modanisa
Çanta : NOVA – Modanisa
Damla Kesim Zümrüt Hürrem Küpe : TAKI – Modanisa
Eşarp : AKER – Modanisa
Ayakkabı : AYAKKABI DÜNYASI – Ayakkabı Dünyası
Parfüm : LANCOME TRESOR FEMME – Modanisa
Kelebek Detaylı Sedefli Kolye : WITCH – Modanisa
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı
Kombin: Bahar dalı