Tesettürlü kadınlar için şık olmak artık hiç zor değil. Turkuaz Eşarp Blog Yazarı, 2012 tesettür modası hakkında tüyolar verdi.

Tesettürlü kadınlar için şık olmak artık hiç zor değil. Sümeyye Ablanız 2012 tesettür modası hakkında tüyolar verdi.
Her geçen gün gelişen tesettür modası 2012 kışında da bu gelişimini gözle görülür bir şekilde hissettirmeyi başladı. Hazır giyim markalarının, butiklerin ve kişiye özel dikim yapan modacıların hem yeni trendleri yakından takip edip bunlara uygun tasarımlar yapması, hem de bu markaların çoğalması, tesettürlü olup ayni zamanda şık olmak isteyen kadınlara çok yardımcı oluyor.

İşte, 2012 yılının tesettür trendleri;

Şallar


Zara

Tesettür giyimde her zaman yeri olan ama son yıllarda hem kumaş çeşitliliği hem de desen çeşitliliğiyle şallar çok revaçta. Özellikle gençler tarafından sıkça tercih edilen ipek şalların duruşu çok sevildi. Bunun yanında lazer kesim şallar da farklı havasıyla yine çokça kullanılan şal çeşitlerinden.

Toprak renkleri


Machka-Bershka

Kış koleksiyonlarında markaların çok fazla kullandığı renkler arasında bu sezon toprak renkleri göze çarpıyor. Natürel bir şıklık sağlayan bu toprak tonları tesettür giyiminde de yerini aldı. İş hayatında siyahlardan sıkılanlar için bu tonlar güzel bir alternatif.

Panço ve pelerinler


Birkaç sezondur moda olan panço, pelerin ve kap tarzı kıyafetler tuniklerin yerini almış durumda. Pantolon üzerinde tercih edilen bu parçalar, eteklere oranla daha spor bir hava veriyor.

Kloş etekler


Koton

Uzun kloş etekler bu sene sadece tesettür mağazalarında değil hemen hemen her mağazada önümüze çıkan bir model. Bu da tesettürlü kadınlar için büyük bir şans. Tesettür modasında da dar kesim eteklerin yerini çoktan kloş uzun etekler almış durumda.

Deri ceketler


Batik

Özellikle asimetrik kesimli kısa deri ceketler yine kloş eteklerle kombinlenince çok şık duruyor.

Deri eldivenler


Eşarbınız, şalınız, ayakkabınız veya başka bir aksesuarınızla uyumlu eldiven kullanmak sıklığınıza şıklık katan bir ayrıntı.

Karpuz kol


Stradivarius

Birkaç sezondur moda olan bu kollar şallar ile birlikte kullanıldığı zaman hoş bir ahenk yakalamak mümkün.

Yüksek bel etekler


Topshop

Uzun zamandır moda olan düşük bel etekler artik yerini yüksek bel eteklere bıraktı. Deri kemer ve asimetrik kesimli ceketlerle kombinlenen yüksek bel renk renk etekler çok moda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder